Снимка: Pixabay
fallback

С оковани в белезници ръце се озоваха съпружеска двойка с наши паспорти, които доели яко десетина проститутки в района на градчето Сан Северо, намиращо се в южната италианска област Пуля.

Семейството бе арестувано по заповед на прокуратурата в съседния на Сан Северо по-голям град Фоджа с обвинението насилствено принуждаване към проституция и експлоатация на техни сънароднички - българки.

След прекараната нощ в ареста на местното полицейско управление, нашенците са поставени под домашен арест в очакване на съдебния процес срещу тях, съобщи "Монитор".

Ако се вярва на онлайн вестника „Фоджа Тудей“, българите-сводници били изпортени в полицията от оказало се неочаквано смело момиче, което от доста време работело за тях. Разбира се, органите на реда не закопчали веднага след полученото оплакване сънародниците ни от ромски произход, за да могат първо да се убедят в истинността на доноса и второ – да съберат доказателствен материал, достатъчен за организиране на процес срещу тях. За съжаление съвсем скоро ужасната действителност надминала очакванията на магистратите, защото семейството се оказало безмилостно и безскрупулно.

След като „разхвърляли“ проститутките си покрай оживената магистрала „16 бис“ и в кварталите на Сан Северо - „Сан Бернардино“ и „Сибериа“, мъжът и жената не ги прибирали обратно в тясната им и мръсна квартира докато не изпълнят „насрещния план“ за деня от 500 – 600 евро. Оставяли им трохи - едва десетина процента от оборота, другите пари прибирали за себе си, а ако някоя от жриците се оплачела за нещо – следвал здрав тупаник, придружен със заплахи, че ще бъде „разкатана фамилията“ на близките й в България. 

Нерядко заради някое често измислено провинение момичетата можело да бъдат лишени дори от хляб, като винаги, в проливен дъжд или когато студ сковавал земята, те трябвало да бъдат на работното си място. Като в прихванатите  телефонни разговори на проститутките с мъжа и жената – сводници, те отказвали на подвластните си труженички дори дърва или автомобилни гуми за огън в мразовити нощи, както и по-дебели връхни дрехи.

Но най-ужасното според магистратите провинение на семейството било придружаването на една от техните проститутки да абортира поне седем пъти, като впоследствие момичето получило тежко увреждане на гениталите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

aaa

преди 3 години

Полицията всичко знае ,но си трае както е в много държави.Тези момичета какво търсят там без официален договор за работа и не са ли чували каква е съдбата на проститутките в чужда държава.Има толкова много сайтове за това без да им трябват сутенъори,които също не са безопасни.

55

Уотсън

преди 4 години

Нито семейството сутеньори са етнически българи нито "труженичките" им . И едните и другите могат да те нападнат и да се опитат да те убият ако ги наречеш в очите българи. Така че не виждам защо медиите толкова се стараят с тая измислена толерантност . Можете да им викате -турци . Те така харесват . Ама българи ??? Боя ли си търсите ?

54

Холмс

преди 4 години

Боя се че тези десетина *** от Сан Северо, област Пуля. са били известни на клиентите и прокуратурата във Фоджа много преди това и въпроса е, защо чак сега задържат сводниците ... някой не е получил %

fallback