56

aaa

преди 3 години

Полицията всичко знае ,но си трае както е в много държави.Тези момичета какво търсят там без официален договор за работа и не са ли чували каква е съдбата на проститутките в чужда държава.Има толкова много сайтове за това без да им трябват сутенъори,които също не са безопасни.

55

Уотсън

преди 4 години

Нито семейството сутеньори са етнически българи нито "труженичките" им . И едните и другите могат да те нападнат и да се опитат да те убият ако ги наречеш в очите българи. Така че не виждам защо медиите толкова се стараят с тая измислена толерантност . Можете да им викате -турци . Те така харесват . Ама българи ??? Боя ли си търсите ?

54

Холмс

преди 4 години

Боя се че тези десетина *** от Сан Северо, област Пуля. са били известни на клиентите и прокуратурата във Фоджа много преди това и въпроса е, защо чак сега задържат сводниците ... някой не е получил %

53

Анонимен

преди 4 години

Това семейство са бивши полицаи от България хванати в престъпление веднъж само от МВР са жестоки хора...

52

Анонимен

преди 4 години

Веднага Хелзинкският комитет да се застъпи за подопечните си шведи .

51

Гунчо

преди 4 години

Оставете Камелия на мира бе ***! Вие па сте много грамотни и работни, по цел ден само си барате цацарките...

50

Анонимен

преди 4 години

Веднага Захариева да зе застъпи са семейството, да изпрати фалкона да ги прибере. Все пак те са бг граждани, да не кажа и инвеститори

49

Анонимен

преди 4 години

"Журналистката" - моля, преосмислете професионалното си развитие. С този подбор на думи, най-много - касиерка във Фантастико.

48

Анонимен

преди 4 години

Евала, Камелия! Тази статия все едно си я разказала на комшийката през балкона.

47

Иван

преди 4 години

"били изпортени в полицията" .... става все по-звучно, Камелия, браво ...

46

Иван

преди 4 години

"които доели яко" ... родна реч омайна сладка ... и отново Камелия е сътворила невероятната броеница от думи...

45

Анонимен

преди 4 години

Успехите на герб и еС са много големи и ето пример за тях.

44

Пепи

преди 4 години

Запор и изземване на цялото имущество, включително на децата им ако имат такива ЗАТВОР поне 15-20 г. след това да са под спец статуд и да се наблюдават постоянно и а се рраздели с *** Бой до спикване.Абе мерки такива, че да поиска да не се е раждалИли 45 мин да бъде оставен на близки, роднини или приятели на пострадалите .. като близкине след извършване на отмъщението да не носят никаква отговорност.Иначе тия от боята нямат оправия.

43

Един от Северозапада

преди 4 години

Да казвам ли, коя партия е на власт все още заради този си електорат, или всички го знаете и няма нужда? Цяло чудо е, че няколко кмета със здрав разум все още, блокираха по-сериозно махалите в градовете им, но подозирам, ще си платят политически за това после. в Северозапада се завърнаха стотици от Италия, Германия, Франция, Испания. Ходят си нагоре надолу на тумби, и никой нищо не казва. Младите им момчета направо на кръв гледат, ако им направиш забележка, те са от "защитения вид"...

42

Анонимен

преди 4 години

Малко ми е съмнителна тази история.В Южна Италия тези бизнеси са собственост на мафията.Как ли няма да пуснат не'кви да си разиграват коня с години там.

41

Анонимен

преди 4 години

Целият материал е в стил "Ела ме ритни".........Този сайт е тотална щета.Ако не бяха възможни коментарите без регистрация нямаше да имат и един читател.

40

Кво речи!?

преди 4 години

Ками , скъпа , мен ще ме е срам да си напиша името под подобен пасквил."доели яко" "били изпортени", "здрав тупаник" .... Ти си пиши грамотно, а остави на нас да омаскаряваме родната реч, омайна сладка

39

Анонимен

преди 4 години

българи са, чагаджии връзкари и рушветчии 100% национална черта си все пак

38

гражданин

преди 4 години

До кога за всяко престъпление бългаските полицаи респективно МВР ще научава и разчита на партньорските служби .Някога МВР Маринов и професионалното ръководство ще си свършат ли работата ..

37

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с това "Българи". Толкова ли нямате куража да напишете още в заглавието какви са наистина, никакви българи не са!