Снимка: БГНЕС
fallback

Крадци отмъкнаха торби със злато от затворения заради коронавируса исторически пазар Капалъчаршъ в Истанбул, съобщава турския "Дейли сабах".

Обирджиите се промъкнали през нощта през покрива на пазара и нахлули в бижутериен магазин. Те са го обрали, като напускайки го, те изпуснали две торби със злато, но успели да избягат.

Полицията пристигнала на мястото, след като минувач съобщил за обира.

Полицаите се опитват да установят кои са крадците, както и размера на откраднатото. Не е известно дали те са успели да измъкнат и нещо друго от разбития магазин, освен двете торби, които изпуснали, докато бягали.

Капалъчаршъ, който продължи да работи дълго време, въпреки че повечето магазини в страната вече бяха затворени заради коронавируса, в крайна сметка също преустанови работа миналата седмица. Историческият пазар е една от атракциите на Истанбул и за чуждестранните туристи в града, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

От бореца

преди 4 години

Кирчооо - Кирльо, всички сте роби на собствената си посредственост .!.

9

Цар Кирчо

преди 4 години

До От борецаВиж сега борчето, в Турция ги има милиони. Та обаче не смеят! Там нашите момчета живеят в робство (дано някога се освободят). Представи си, ако откраднат, държавата им отнема откраднатото и ги праща в затвора. Ако прегазят някой турчин, нямат право да кажат "помислих, че е куче", защото тогава влизат в затвора за много по-дълго. Пък като влязат в турските затвори, много ги заболява изотзаде.Тука в България ние живеем в рая!

8

От бореца

преди 4 години

Кирчооо - Кирчо, вашите момчета никъде не са отишли, те са си там и са МИЛИОНИ .!.

fallback