10

От бореца

преди 4 години

Кирчооо - Кирльо, всички сте роби на собствената си посредственост .!.

9

Цар Кирчо

преди 4 години

До От борецаВиж сега борчето, в Турция ги има милиони. Та обаче не смеят! Там нашите момчета живеят в робство (дано някога се освободят). Представи си, ако откраднат, държавата им отнема откраднатото и ги праща в затвора. Ако прегазят някой турчин, нямат право да кажат "помислих, че е куче", защото тогава влизат в затвора за много по-дълго. Пък като влязат в турските затвори, много ги заболява изотзаде.Тука в България ние живеем в рая!

8

От бореца

преди 4 години

Кирчооо - Кирчо, вашите момчета никъде не са отишли, те са си там и са МИЛИОНИ .!.

7

Цар Кирчо

преди 4 години

Аз мислех, че границата с Турция е затворена, ама ето - нашите момчета са отишли и са се изявили.

6

1

преди 4 години

Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямсити трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии..

5

2

преди 4 години

Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път слямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.Араби и турци 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тях БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО.

4

Мис Тигрова

преди 4 години

На мен в Турция ми харесва повече от България.

3

мхм

преди 4 години

само балъци пазаруват там. абсурдни завишени цени за евтини стоки, които може да вземете на 10 метра разстояние от пазара.

2

Чайшукарие...

преди 4 години

Това на снимката ми мяза на Шекер Маала...

1

Анонимен

преди 4 години

Pнорджийството е голям спорт. зИска си обучение, но пък и нараснал е броят нафакирите по рождение. Всяка епоха ражда своите герои.