Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

След проведено лечение, съгласно всички утвърдени правила за добра медицинска практика и препоръки на Националния щаб и Столична регионална здравна инспекция УМБАЛ „Софиямед“ изписа пациента си с доказана коронавирусна инфекция.

Oще по темата

Той е дехоспитализан от лечебното заведение с препоръка за продължаване на терапията в домашни условия, съобщиха от болницата.
 
Общото състояние на пациента е подобрено. Симптомите на пневмонията са в обратно развитие. Пациентът е без наличие на фебрилитет няколко поредни дни, има обратно развитие на симптоматиката от страна на дихателната система, видни от проведените му образни и всички други изследвания.

Пациентът има два последователни негативни резултата. Изследванията са извършени с PCR метод.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

Аз затова само домус ага суджук глигань тв гледам. Китайците казаха че лечението продължава поне двадесет дни, супермен домусамфетафчиев оня ден се разболя, нито в болницата обявиха карантина и днес вече здрав, гелосан и готов да краде.

34

Анонимен

преди 4 години

Киро Гела Домус ага е супермен. На него и пикочa му е лечебен...сега от негова фабрика за лекарства ще се открие панацеята, дето даже и рак ще лекува за 3-4 дена, ако се е изходил в субстанцията :))))

33

Явор

преди 4 години

Незнам как го направи тоя е най-бързо оздравялия случай хахахаа няма такава шашма :)

fallback