Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бизнесменът Кирил Домусчиев, собственик на Биовет, Хювефарма, БМФ, Лудогорец и Нова тв, който е и председател на КРИБ,вече е с отрицателна проба за коронавирус.

Още по темата

 
"Скъпи приятели, вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията". Това обяви в профила си във Facebook той.)

Домусчиев изказва благодарности на целия медицински екип, който се грижи за него и съпругата му.

"Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от "Софиямед", на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!", призовава той.

Домусчиев беше лекуван в болница „Софиямед“.

Преди седмица самият той съобщи, че е дал положителна проба за COVID-19.
 

Коментари Напиши коментар

91

Жалко !

преди 1 година

толкова хора се надяваха тази мерзка крадлива ттвар ***.... но не биде

90

!!!!

преди 1 година

не е получил грижите по реда, има си правила и за нарушение приеха наказанието да е затвор, няма значение беден или богат, правилата са еднакви.Заплащането на лекарите е еднакво, цената е една, правилата са за всички без значение на дохода.

89

true

преди 1 година

няма такова нещо че хинина помага за пневмония и става въпрос за синтетичен, който разбира се няма как да има ефекта на спрения от 2012 аналгин хинин, за цена да не говорим. Всичко е бизнес, никой не се вълнива от здравето ни, само ако е бизнес.