Снимка: БГНЕС
fallback
53-годишен българин, който живее постоянно в Сингапур, е дал положителна проба за коронавируса COVID-19, съобщиха от Министерството на външните работи. 
 
Той е бил във Франция между 10 и 12 март, а инфектирането е потвърдено вчера.
Oще по темата
В момента българският гражданин се намира в изолатора на Националния център за инфекциозни болести (NCID) в Сингапур. Той е в стабилно състояние и се чувства добре.
 
Властите в Сингапур са информирали хората, които са били в близък контакт с българския гражданин и са ги помолили да спазват 14-дневен период на карантина.
 
Той е в стабилно състояние и се чувства добре. Посолството ни в Джакарта следи отблизо ситуацията с българския гражданин в Сингапур и остава в контакт с местните власти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

гл шеф.

преди 4 години

до. цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. които получат хрема болки в ставите главоболие. веднага потърсете лекуващият лекар. защото вирусът е опасен. колкото може си стойте вътре. вирусът засяга хора от 60г. и по малки деца. вирусът до 40 дни ще се премахне. котвисе ваксината. против [вируса.]

13

дядо Пенс

преди 4 години

Човечеството така и не разбира,че е пред изчезване...

12

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не е разбрал, защо всички пагубни епидемии тръгват от Китай, нека изгледа това видео:facebook/watchparty/551935982087511/?entry_source=FEED

fallback