Снимка: БГНЕС
fallback

Към момента няма никакви ограничения за пазаруване, не се очаква дефицит на хранителни стоки, включително и на такива от първа необходимост.

Това заявяват от Сдружението за модерна търговия във връзка с обявяването на първите случаи на заразени с вируса COVID-19 в България.

В логистичните центрове на нашите компании има достатъчни наличности и е създадена необходимата организация за гарантиране на ритмични доставки. Магазините на членовете на сдружението продължават да работят с обичайните си капацитет и работно време, се посочва в съобщението.

В него се акцентира, че към момента ситуацията в сектора на търговията на дребно е спокойна спрямо обстановката.

"В тази връзка призоваваме хората да не се презапасяват. В случай, че се окаже, че в някой магазин има повече от обичайния брой клиенти, молим да бъдат проявени спокойствие, търпение и уважение към другите – всеки ще бъде обслужен", уверява бизнесът.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

Не се запасявайте, но вдигнаха цените на всички продукти с по-голям срок на годност.Някой си спомняме за един политик, който казваше за бога братя не купувайте, а след това имаше огромни опашки за хляб и кисело мляко, друго не се продаваше.

22

Анонимен

преди 4 години

Ба. Който иска да купува. Аз пазарувам яко, за много време напред, щото ме мързи ден за ден, всеки ден да вися по опашки.Ей го, четки за зъби си бях купил 50, останали ми десетина. Купувал съм ги на 1,25 на промоция. Ся ги гледам по 5,50 същата марка и модел. Поне 100 кинта спестени ей така. Косерви риба тон по 2,89 на Океан - сега гонят 5 лв само година и половина по-късно. Нема инфлация хич. Аз не се запасявам, аз пестя.

21

0 пациент

преди 4 години

Залагам каквото щете, че същият този бизнес се е запасил вече минимум за половин година с всичко необходимо, а на нас ни пробутва бодряшки комюникета. Вместо да се радват на оборота, те ти бутат парите настрана. Има нещо много гнило в цялата работа!!

fallback