Снимка: МВР
fallback

Полицията в Бургас издирва мъж, изтеглил 40 000 лева с неистинска лична карта от банков офис в крайморския град, съобщиха от пресслужбата на ОД на МВР-Бургас.

Оттам информираха, че кредитът бил отпуснат от банката на 8 май 2019 година.

Два месеца по-късно мъжът, чиито лични данни - имена, ЕГН, дата на раждане, постоянен адрес, фигурирали в договора за кредит, получил уведомление от банката, че дължи две вноски за изтеглените пари.

На място в банковия клон станало ясно, че представената в началото на май за отпускането на кредит лична карта е неистинска - с оригиналните данни на потърпевшия, но с фалшива снимка.

Информиран е отдел "Икономическа полиция" при ОД на МВР - Бургас, служители на който започнали разследване по случая.

Въпреки предприетите полицейски действия, извършителят все още не е разкрит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

шляпалника

преди 4 години

Не само системата може да краде от хората...Хората също могат от системата.

30

Анонимен

преди 4 години

Сигурно не е този от снимката, и е ортак с някой от банката.

29

Анонимен

преди 4 години

Колко да е трудно да ви съберат всички лични карти и данните когато криминално проявени и осъдени са до урните и ви взимат картите на всички избории докато се ослушате и гласувате картата е МотаМо копирана снимани с телефона.Колко да е трудно из всички мобилни оператотори картите ви сеп дхвърлят принтирани напред назад от кримКонтингент назначвен основно с цел да събира лични карти и да краде телефони.Които впоследствие се приписват на някой несретник от същият.Не се очудвайте и по зле ще става.

fallback