Снимка: БГНЕС
fallback

Турски автобус прегази мъж и жена, докато те оглеждали щетите по колите си след лека катастрофа на главния път Бургас-Созопол, на около километър след изхода на Бургас.

При първия инцидент два автомобила и микробус се ударили, щетите били само материални, предаде Нова тв.

Тримата водачи отбили вдясно от пътя, в банкета, за да не пречат на движението.

Докато оглеждали последствията за колите си, покрай тях преминал автобус с турска регистрация.

Шофьорът на автобуса ударил една от спрелите коли,  помел и двама от водачите - мъж и жена, които загинали на място.

Заради трагедията почти цяла нощ пътят Бургас-Созопол остана затворен. Водачите, които пътуваха към Южното Черноморие, използваха алтернативен маршрут.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 4 години

До ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКАКъв знак стоп ве? Ти в колата мъкнеш ли знак СТОП за да го слагаш при нужда. Чети правилника ти. Обезопасява се с триъгълник. Включват се аварийни светлини. Участниците в ПТП обличат светлоотразителни жилетки (за да се виждат от далеч).Мир на душите на загиналите, по този нелеп начин. Но те са слезнали в тъмното, на главен път, да си оглеждат щетите. Това е недопустимо. И те са виновни и водача на автобуса е виновен. Всички са виновни.

65

ЙОРДАН

преди 4 години

Жалко за хорицата. Бог да ги прости. Но на тези ря..ни карабини нищо не им правят от Българска страна. И *** си хвърчат здраво.

64

Анонимен

преди 4 години

Вчера два турски камиона ме изпревариха с поне 80 км/ч в населено място. Та си чудех кога ще е следващото произшествие с турски камион на пътя!

fallback