Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен размаза Хофенхайм с 6:0 като гост в мач от 24-ия кръг на германската Бундеслига, игран на стадион "ПреЗеро Арена".

Грозни провокации от феновете на Байерн към боса на Хофе Дитмар Хоп през второто полувреме обаче развалиха атмосферата на мача и той беше прекъсван на два пъти.

Момчетата на Ханзи Флик направиха летящ старт с аванс от два гола още до седмата минута, а малко след изиграването на половин час игра авансът им вече беше двоен. До средата на втората част вече всичко беше решено, но тогава се появиха и обидните банери от трибуните, заради които срещата беше прекъсната.

В 78-ата минута последва второ прекъсване на мача и целият отбор на Байерн отиде пред сектора с гостуващи фенове, заедно със спортния директор Хасан Салихамиджич. Наложи се дори Румениге да слезе от трибуните, но реферът Кристиан Дингерт прекрати мача и двата отбора се прибраха в тунела.

Срещата беше подновена, но до края на мача играчите на двата отбора просто си подаваха топката около центъра помежду си, без да се опитват да нахлуват напред с нея.

Всичко за скандала в Бундеслигата четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase