Снимки: БГНЕС
fallback

Ситуацията в Китай след избухването на епидемията от коронавирус започва да се стабилизира. Част от забележителностите, които трябваше да затворят като предпазна мярка, отново ще отворят врати, съобщават от радио "Китай".

Ситуацията в много райони се нормализира, но в същото време ръководството на забележителностите не забравя за предпазните мерки.

Езерото Циендао в Южен Китай е подготвило екип от 100 служители по сигурността, които са оборудвани със предпазни комплекти с термометри и маски. Служители дезинфектират обществените площи и мерят температурата на посетителите.

Туристите, които желаят да посетят древното градче Тунли, също в Южен Китай, трябва да направят резервация поне един час по-рано. На всеки час там пускат само по 30 туристи, които разполагат с не повече от час, за да разгледат мястото.

Прочутият пекински парк "Сяншан" затвори пет от от паркингите и някои от забележителностите, за да ограничи струпването на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

гл шеф

преди 4 години

до. цял свят от гл. шеф на тайно разузнаване. всички проследяваме за коронавирус. спрете вируса.

10

Анонимен

преди 4 години

Хората си навредиха повече на самите себе си с простотията си отколкото този вирус. Пусни им мухата в главите и сами ще се избият.

9

Вие сериозно ли ?

преди 4 години

Хорица не се спряхте с тази глупост - висока температура, кашлица и недостиг на въздух, цял таб направихте по случая в търсене на "шокиращата новина". Папи, ходжи и шамани ще викаме. Сериозно ли ? Мерките са си стандартни, просто нищо сериозно и се вдигна олелия до небето.

fallback