Снимка: БГНЕС
fallback

Търг, който ще се проведе на националния празник 3 март, ще сложи край на протакането за подписване на договор между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за мача помежду им. Това разпоредиха от IBF.

От организацията на два пъти отложиха финалната дата, тъй като мениджърите на двамата - Еди Хърн и Боб Аръм, оповестяваха, че е въпрос на часове да се стигне до парафиране на споразумението. До вчера обаче това така и не се случи, като Кобрата алармира, че от британска страна нарочно изчакват, тъй като се надяват да направят обединителен мач с Тайсън Фюри за всички пояси.

Oще по темата
В резултат на всичко това от IBF официално съобщиха, че поставят нов, този път краен срок за подписването на договора, съобщава Gol.bg.

Датата е 3 март и ако дотогава няма контракт, още същия ден ще се проведе търг. Той ще се състои в Спрингфилд, САЩ. Победителят от него ще получи правото да определя условията, при които двамата ще се качат на ринга, както и датата и мястото.

Предварителната им договорка е 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. Пред БНТ обаче Кубрат Пулев заяви, че една от пречките е нежеланието на Джошуа да има друг рефер на ринга, а не англичанин. Нещо, което към момента е преодолян проблем и съдията ще е друг.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Засранец

преди 4 години

Този филм сме го гледали - търг, Пулев седи на един крак и се плези и накрая го отнасят разтреперан до ъгъла му, после продължаваме напред.

11

K.Bara

преди 4 години

Кобрата ще смачка Джошуа. Но трябва първо да го хване защото след страховата психоза от Анди Руиз нигериеца бяга по ринга като мисирка. Кобрата докопа ли го в някой ъгъл направо да идва чистача да товари съставните части.

10

Джокера

преди 4 години

Тоя *** ще целува пода още на третия рунд. Ако Джошуа се смили над него, може да го остави до петия :D Това не е като да биеш пияниците по чалготеките.

fallback