12

Засранец

преди 4 години

Този филм сме го гледали - търг, Пулев седи на един крак и се плези и накрая го отнасят разтреперан до ъгъла му, после продължаваме напред.

11

K.Bara

преди 4 години

Кобрата ще смачка Джошуа. Но трябва първо да го хване защото след страховата психоза от Анди Руиз нигериеца бяга по ринга като мисирка. Кобрата докопа ли го в някой ъгъл направо да идва чистача да товари съставните части.

10

Джокера

преди 4 години

Тоя *** ще целува пода още на третия рунд. Ако Джошуа се смили над него, може да го остави до петия :D Това не е като да биеш пияниците по чалготеките.

9

Анонимен

преди 4 години

Мъчно ми е за кобричката ама нали ще му платят все пак..Дано само не се спомине на ринга.

8

Анонимен

преди 4 години

айде стига сте го рекламирали тоя див ***. Нали му видяхме простотиите през последните дни? Говоря за лъжите му около изгонването от САЩ заради нередовна виза и плювните му по адрес на базата Белмекен? Оттам нататък всеки, който досега не е бил нясно, да си прави изводите що за стока е

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Кобрети спед тежкото си пребиване от Кличко- вече въобще не е наред с главата- то Суши то Гуши то телепортация - сега иска с този терминатор Джошуа да се бие -Направо имам чувството че не му се живее вече!!

6

майорски

преди 4 години

Бокса стана толкова безинтересен последните 20 години ... бройката на почитателите му може да се сравни с броя нпочитателите на Шах.....та ...за да се върне популярността му ....трябва ...да се говори за него ...да има раздори...съдилища ...визи не-визи....отлагания ...хапания....плюения....изнасилвания побоища....национализъм дори....добре де наречете го краен патриотизъм....абе всичко само не и Бокс...ко да правиш....

5

ДО 1

преди 4 години

Ква виза ? Мача ще е в Англия.

4

Бау

преди 4 години

Големите пари са при Фюри-то. Кобрата е малко .. неизвестен :D

3

Ss

преди 4 години

На кой му пука?

2

aa

преди 4 години

задава се поредната тъпотия от некой болни ***

1

Един

преди 4 години

Ами ако Кобрата не изкара виза до тогава? :)