Снимки: БГНЕС
fallback

Бизнесменът Майкъл Блумбърг обеща, че ако стане президент на САЩ, ще продаде медийната си компания, която го направи милиардер. Той се кандидатира за президентската номинация на Демократическата партия, а изборите са през ноември, пишат от БГНЕС.

Популярността на Блумбърг в предизборните проучвания на общественото мнение нараства и той ще направи първото си участие на дебат в Лас Вегас днес.

Бившият кмет на Ню Йорк по-рано каза, че ако бъде избран, той вероятно ще продаде Bloomberg LP, компанията за финансови новини, потвърдиха от щаба му. “Ако бъде избран, Майк ще продаде компанията”, заяви негова говорителка.

Блумбърг, който се класира за първи път за дебат между съперници от Демократическата партия за президентския пост в Невада, притежава по-голямата част от компанията, създадена през 1981 година.

Дебатът днес ще бъде деветият от началото на надпреварата на кандидатите от Демократическата партия за президентските избори на 3 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ДА СТАНЕ, НО ЩЕ ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА

12

Анонимен

преди 4 години

Точно това исках да кажа и аз. Тия американци колкото искат да се разграничат от руснаците, толкова започнаха да им подражават Може и да не е нарочно но е факт. Като започнем с тъпотиите на Тръмп да забранява на хората да купуват това което искат, та до това да си избират президенти вече с единия крак в гроба.Просто все повече лъсва истината какво представлява президентската институция.Май лесно можеш да си я купиш. И с лъжене и мажене да заблуждаваш хората в патриотичните си намерения.

11

Анонимен

преди 4 години

Няма да стане нужда.

fallback