Снимка: БГНЕС
fallback

Двама мъже са арестувани в Нови пазар, след като пробвали да пазаруват с фалшива столевка. Полицията ги е закопчала за разпространение на фалшиви банкноти, съобщава Нова тв. Сигналът е бил подаден от продавачка в града.

Измамниците купили енергийни напитки с фалшивата банкнота и потеглили с кола. Жената запомнила номера и го предала на полицията. Те били задържани, а в колата им били намерени още 4 фалшиви банкноти от 100 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

В САЩ ако опиташ да си купиш енергийна напитка с банкнота от 100 долара може и веднага да те арестуват без да гледат дали е истинска!Защото сигурно ще си помислят че си наркотрафикант. В САЩ масово пазаруват с кредитни карти, докато парите в брой са силно ограничени, рядко можете да видите повече от 20 долара банкнота!

9

софиянец

преди 4 години

Баааахти, бях забравил че има и такива!Откога не бях виждал сто лева на една банкнота!Не помня откога не съм виждал, май един път миналата година ми се случи, не съм сигурен точно.Банкоматите най-често ми снасят по 10 и по 20 лева на цяло банкноти, не повече.Знам, че някои банкомати пускат и по 50, но отдавна не съм попадал на такъв.И пари в брой като ми се случи да получа - пак най-голямата банкнота е 50 лева, отскоро видях и нови.А живея в София! Смятайте къде е това Нови Пазар???

8

Анонимен

преди 4 години

До хахаха(много га бееее не моя го напиша)Ндей зна. Бая си са краде тай ама не са казва.

fallback