Снимка: Pixabay
fallback

46-годишен мъж от Бургас се озова в болница, след като жена му го удря по глава с чук. Той е бил приет снощи малко след 21 часа в УМБАЛ Бургас, съобщи МВР.

Мъжът от бургаския квартал "Долно Езерово", е заведен в болницата с рана в областта на главата. Същият е придружаван от съпругата си и двамата си сина, на 23 и 25 години. Пострадалият е настанен за лечение в отделение "Реанимация" с опасност за живота.

По първоначални данни нараняването е причинено от 43-годишната му съпруга, която го ударила с чук в областта на главата. Жената и двамата ѝ синове са задържани за срок от едно денонощие за изясняване на случая.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Направени са фотоснимки и са иззети веществени доказателства. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Toto

преди 4 години

Последните 2-3 коментара са на някоя психясала кукувица, дето мъжа и я е зарязал заради секретарката. Говоря за V и ХМ.

32

хм

преди 4 години

Ами, че то в България мъже има ли изобщо? Вместо мъже има инфантилни психопати очакващи да ги дундуркат и да ги глезят цял живот. То за това няма и деца. Коя жена ще седне да ражда деца на "деца"!? Не всичко е пари, но всичко е акъл(гени).п.п. слагайте минуси, това няма да промени факта, че мъже няма, има деца в голям размер.

31

V

преди 4 години

Ето на минусите показаха, истината че според вас злото срещу жените не е зло, а злото върху мъж е зло. ЛИЦЕМЕРИ САТАНИНСКИ. Горкия баща почернен от онзи дето искал да прелюбодействай с дъщеря му и накрая я заклал задето му се дърпала. АМА ИНАЧЕ МИТЬО ПИЩИВА ВИ Е ПРИМЕРА!ЩОТО Е КАТО ВАС ***! А НЯКОЙ СТЕ И БИЯЧИ И УБИЙЦИ

fallback