снимка: БГнес
fallback

Акциите на Pinterest Inc. се изстреляха с цели 13% нагоре във вторник, след като нов доклад показа, че тя надминава мрежата Snapchat на Snap Inc. и се превръща в третата по големина социална мрежа в САЩ.

Pinterest е имала приблизително 82,4 милиона потребители в САЩ през 2019 г. - 7,4% ръст спрямо нивото от предходната година, докато Snapchat имаше 80,2 милиона потребители, изчислява компанията за пазарни анализи eMarketer. Предполага се, че потребителите на Pinterest в САЩ ще нараснат с 4,4% до 86 милиона през 2020 г., заявиха още от eMarketer. Facebook и Instagram, и двете мрежи са собственост на Facebook Inc., заемат първите две позиции.

„Докато Snapchat има млада основна аудитория, на която разчита, Pinterest има по-универсална привлекателност и постигна значителни ръстове в широк кръг възрастови групи“, е цитиран в доклада анализаторът Назмул Ислам.

Pinterest генерира огромната част от приходите си от потребителите в САЩ и е в началния етап на усилията си да насърчи международните си приходи от реклама. Акциите ѝ още не са се възстановили от спада след оповестяването на резултатите за третото тримесечие, което доведе до 17-процентен срив през ноември.

 Продължението вижте в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

отСидней.Австралия

преди 4 години

Какви пожари те гонят, от 3 дена вали в Сидни, днес миришеше малко но се разкара. Пожарите са до катумба а там освен вили няма нормални живеещи. Ако има то те са богани. Дохода ми е екста ръководя секюрити проекти за говърмента в Канбера, минал съм всички секюрити клиранси. Заплатата от години не е спирала да ми расте. Бонусите също. Какви моргиджи, парите ми идват чисто. Къща си имам и не плащам нищо на банки. И по точно те ми плащат на мен. Айде върви да философстваш в аутбака, не си за CBD-то

13

Местна Кака

преди 4 години

Понеже въпросният анонимен *** от Сидни все се хвали със 6 цифрен доход, нека да поясня, че брутна годишна заплата между $100, 000 -$120,000 изобщо не те прави богат в Сидни или друг голям град . Това е приличен среден доход. Данъците, наеми и ипотеки са високи. Въпросният чичо може да вземе заплата над горните цифри само ако е на мениджърска позиция. Но съдейки по факта, че не може да пише на правилен български, едва ли говори и правилен английски, така че едва ли.

12

Местна Кака

преди 4 години

Хора, не се връзвайте на лъжите на този от Сидни. Малко факти -пожарите все още бушуват и има затворени пътища. Какви нови коли какви застраховки какви 5 лева бълнува ***, не знам. Хората, засегнати от пожарите изгубиха всичко и са настанени във временни жилища и кризисни центрове. Дори с изрядна застраховка, така бързо не се купува чисто нова кола, казвам го от опит.Явно наш *** е купил неговата секънд хенд от частно лице, където може да плати веднага в кеш и да вземе колата.

fallback