Снимка: Reuters, архив
fallback

22-годишният българин, който бе арестуван в Италия за убийството на възрастна жена е бил подслонен в дома на жертвата. Дамян Добрев нападна възрастната жена с буркан с мармалад.

Българинът е живял в къщата на Карла Боси. Тя и нейното семейство са управлявали къща за гости. Те са давали храна и подслон на хора в нужда, предимно емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия. Дамян Добрев е един от четиримата, които са се установили при семейството на Боси, съобщава "Нова тв".

Oще по темата

Във фаталния ден сънародникът ни е поискал пари от работодателката си, които обаче тя не му предоставя. Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е ударил смъртоносно.

Полицията първоначално е провела разпити на другите трима гости на къщата, но е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина. След задържането му той е направил самопризнания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар дори е пуснал пералнята, за да изчисти петната от кръв по дрехите си. Освен това отишъл и на дискотека с пари на убитата.

Абсурдните детайли от това престъпление го изведоха сред водещите заглавия в криминалната хроника в Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

лилав лешояд

преди 4 години

е диагнозата.

8

Шопо

преди 4 години

А да престанете с това ,,българина, българите,, ! Всички много добре знаем ,че ТОЗИ НЕ Е българин ! Престанете от ,,Днес Бг,, да обиждате сънародниците си !!! Слава на ГЕРБ ! А го изтрихте,а съм сезирал ГЕРБ !!!

7

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 8Ти какво се опитваш - да ме накараш да жаля мигрантите ли? Нямали били пари за квартира, но имали ХИЛЯДИ евро за нелегален транспорт?!? ***, дошли в Европа с цел да точат социалната система или да се прехранват с престъпност! Доказателство за това ти е българският @***@, попаднал в графа "мигранти"! Нямат място в Европа! Най-малкото, защото не уважават и не приемат европейската култура и норми на поведение!!!

fallback