9

лилав лешояд

преди 4 години

е диагнозата.

8

Шопо

преди 4 години

А да престанете с това ,,българина, българите,, ! Всички много добре знаем ,че ТОЗИ НЕ Е българин ! Престанете от ,,Днес Бг,, да обиждате сънародниците си !!! Слава на ГЕРБ ! А го изтрихте,а съм сезирал ГЕРБ !!!

7

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 8Ти какво се опитваш - да ме накараш да жаля мигрантите ли? Нямали били пари за квартира, но имали ХИЛЯДИ евро за нелегален транспорт?!? ***, дошли в Европа с цел да точат социалната система или да се прехранват с престъпност! Доказателство за това ти е българският @***@, попаднал в графа "мигранти"! Нямат място в Европа! Най-малкото, защото не уважават и не приемат европейската култура и норми на поведение!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Съвсем не си мислете, че са помагали и приютявали. Такива къщи за гости за мигранти ги мамят и използват, защото не им е лесно да си намерят собствена квартира. Дерат се десет кожи за мизерни стаи с по 3-4 легла на етажи с наем като за собствен луксозен апартамент. А въпросната жертва им е била и работодател и не им е плащала? Не разбирам цялата история, но предполагам, че извършителят е бил използван от нея и измамен с пари.

5

Анонимен

преди 4 години

От всичко най-вярно е само това че е 22 годишен. А най-невярно е това че е българин.

4

Bg

преди 4 години

Копонарин е.

3

Анонимен

преди 4 години

"Дамян Добрев нападна възрастната жена с буркан с мармалад"100% швед.

2

Анонимен

преди 4 години

Че те талибаните са сред нас, а не зад телената ограда !...или и от двете страни на оградата.

1

пияница мистик

преди 4 години

Навремето гледах един уникален руски филм. Един милионер така искаше да помага на изпаднали маргинали, клошари и прошляци. Покани ги във супер имението си, всякакви улични ***. Накрая се изпонапиха, него го убиха от бой с пръти, а жена му изнасилиха, която накрая се хвърли под влака. На ***, които не са успели да се справят сами със живота, никога...НИКОГА никаква помощ!