Снимка: БГНЕС
fallback

 Иран подготвя удар по американските военни съоръжения в отговор на убийството на командира на специалните части „Кудс“ Ислямския революционен гвардейски корпус генерал Касем Сюлеймани, заяви в ефира на CNN военният съветник на иранския лидер aятолах Али Хаменей Хосейн Деган, цитиран от TACC.

"Америка започна войната. Следователно те трябва да бъдат подготвени за резонна реакция на действията си. Единственото, което може да сложи край на този период на войната, е американците да получат удар, еквивалентен на този, който са нанесли", цитира думите му CNN.

"Отговорът несъмнено ще бъде военен и ще бъде насочен срещу военни цели", подчерта съветникът на иранския лидер. В същото време той посочи, че ръководството на Иран "никога не е търсило и няма да се стреми към война".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

172

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 178 ДА ТИ СЕ ВРЪЩА.

171

Анонимен

преди 4 години

Е, те така се започна Третата световна с един рижав пуяк дошъл на власт с интернет манипулации на руснаците. Знаех си аз, че интернета ще довърши човечеството.

170

еврейчето

преди 4 години

Аре ве, иранците да писнат ракети към САЩ и да затворят Ормуза.САЩ да бомбардират десетина обекта в Иран.Петрола да стане $120, златото $2500.Народа по света да почне да мисле, че идва 3 свет война.Е, тагава ще си напазарувам евтино акции и имоти.Че всичко е много скъпо.Самият Бъфет държи стотина милиарда долара кеш и не купува нищо, защо ли ? Ами и той чака момента.Не е ахмак да купува акции или имоти сега.На десетина години все има криза/конфликт/нападение и цените спадат наполовина.

fallback