Снимка: Reuters
fallback

Най-добрият роден тенисист Григор Димитров бе изключително щастлив след победата на България над Великобритания на тенис турнира ATP Cup.

Както е известно, родните представители в Сидни успяха да се наложат с 2:1 победи, след като Димитър Кузманов загуби, а победи донесоха Григор Димитров на сингъл и в тандем с Александър Лазаров.

Oще по темата
След края на мачовете българските тенисисти се разплакаха от радост, а след това оставиха кратките си послания в социалните мрежи.

"Страхотен първи ден в Сидни! Гордея са много с този отбор и страната си!”, написа капитанът Григор.

Лазаров, който впечатли с изявите си на корта в тандем с Димитров, също беше емоционален. “За това става въпрос! Благодаря ти, Григор Димитров!”

В следващия си двубой тази нощ България излиза срещу Молдова във втория си сблъсък за ATP Cup.

Капитанът Григор Димитров ще срещне първата ракета на противниковата нация Раду Албот, а срещата между двамата ще стартира не преди 2:30 часа след полунощ българско време.

Димитър Кузманов ще спори срещу Александър Козбинов в първия мач от сблъсъка между двете страни, като двубоят между тях ще бъде от 1:00 часа след полунощ.

На този етап все още не е ясно кои от нашите ще играят в срещата на двойки, но надеждите са, че при 2 победи този мач няма да има голямо значение.

Още новини от ATP Cup четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

14

преди 4 години

До Анонимен 16Ти би ли се обидил ако някой те нарече negro при положение че си бял??Работата е там че си комплексиран но не си го признаваш...........

16

Анонимен

преди 4 години

До 14явно за теб е обидно някой да е "селскиии". Работата е там, че ти самия се държиш точно като "селскиии"

15

Анонимен

преди 4 години

Браво!

fallback