Снимка: архив, Reuters
fallback

Полицията беше принудена да използва сълзотворен газ срещу мигранти на остров Самос, които замерваха органите на реда с камъни. В лагера „Вати“ са настанени 8000 души, като ежедневно пристигат стотици мигранти.

Според местните жители има рязко увеличение на престъпността, предаде БНР. Кметът на острова затвори училищата в близост до лагера и отново предупреди ,че положението е извън контрол. Той каза, че полицията не може да овладее напрежението между самите мигранти.

Само преди дни мигрантите се опитаха да окупират центъра на острова и срещнаха недоволството на местните жители.

Хората, които живеят на Самос заявиха пред медиите, че са готови да блокират пристанището и да спрат прилива на мигранти.

„Махнете всички чужденци от тук“, настояват местните жители.

Властите се страхуват да не се достигне до сблъсъци между гърци и мигранти на острова, което може да доведе до същата реакция на другите острови в Егейско море.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 4 години

Християни време е да станем расисти спрямо мюмютата.

39

Нострадам

преди 4 години

Има само два възможни варианта на това мигрантско преселение . Или тотално претопяване и изчезване на белите европейци или тези бели европейци да се осъзнаят да си изметат първо толерастките управници дето само ги доят и си правят глобалистките експерименти на техен гръб и за тяхна сметка и после да изгонят всички мигрантски търтей , кой от където е дошъл , шут в гъъъза и ВЪН . да ходят да строят развити икономики във собствените си страни .

38

Паскал

преди 4 години

Да заминават в държавите които са имали колонии, Нямат място нито Гърция, нито в България и нито в Райха!

fallback