40

Анонимен

преди 4 години

Християни време е да станем расисти спрямо мюмютата.

39

Нострадам

преди 4 години

Има само два възможни варианта на това мигрантско преселение . Или тотално претопяване и изчезване на белите европейци или тези бели европейци да се осъзнаят да си изметат първо толерастките управници дето само ги доят и си правят глобалистките експерименти на техен гръб и за тяхна сметка и после да изгонят всички мигрантски търтей , кой от където е дошъл , шут в гъъъза и ВЪН . да ходят да строят развити икономики във собствените си страни .

38

Паскал

преди 4 години

Да заминават в държавите които са имали колонии, Нямат място нито Гърция, нито в България и нито в Райха!

37

Анонимен

преди 4 години

Аз питам кога ще почват да ги връщат по държавите им, да не са само сирийци, а икономическите имигранти защо ги пускат изобщо

36

До 38

преди 4 години

Внимавай какво пожелаваш на другите; да не вземат пък да се съюзят да ни върнат нас потомците на конските опашки в Азия

35

Хюго Бос

преди 4 години

Гърците как ядат дървото задето се правиха на самаряни. Газиха в морето да спасяват башибозук, ревяха по телевизията, солидарни със башибозука, третират източноевропейците като втора ръка. Ами на ви сега нови европейци...

34

El Turko

преди 4 години

Всички европейци са лейдибойчета.

33

Искам

преди 4 години

Гърците да се съюзят с другите православни християни и да изгонят всички навлецци в Африка и Арабия.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

А през тва време твойта я оправят мигрантите, а?Аз не съм си купувал жена! Тя има глава на раменете и решава само с кого да бъде физически и духовно. Ако намери за добре и десет шваби да я ... то си е за нея!

31

Един

преди 4 години

Никога не забравяйте, че либералната политика на ЕС е причината за това. В съвременния сват няма по-голямо зло от либерализма. Червената идея за интернационала, преоблечена в нови дрехи, сега се нарича "глобализация". Навремето за щастие не станахме част от СССР, сега за нещастие сме част от ЕССР.

30

Факт

преди 4 години

Само в един гръцки апартамент нямаше оръжие, защото собствениците заминали за Австралия за 1-2 години и оставили пушките при техен роднина. Всички наши братовчеди имат поне по една пушка по домовете си. Там свободно си купуваха гладкоцевно оръжие с до 3 патрона за самоотбрана в собствен имот. Всичко е законно и става само срещу лична карта. Забранените оръжия са с нарезни цеви пищови и автомати.

29

От Германия

преди 4 години

Онзи ден лудата бабишкера отново по телевизията се изказа,че им трябвали специалистите. Явно ги подготвя за нова вълна от скакалци...

28

g

преди 4 години

До бай РистоИ тя и той и помага. :D

27

Анонимен

преди 4 години

ЖЮвотни сте вие жЮвотни!От хубаво няма да оставиш родината си и да тръгнеш да рискуваш живота си!

26

Мен

преди 4 години

КАто потопят няколко лодки тръгнали за гърция сами ще спрат да идват.

25

Анонимен

преди 4 години

Гърците са расисти. Това на всички е известно.

24

Анонимен

преди 4 години

Те гърците да не си мислят, че скакалците ще кротнат от приказките им?Тези са дошли да вземат и да грабят, това са диваци, а не хора. Само другарят Калашников ги лекува. Не, неееее... светът не отива към добро и кървавата касапница е неизбежна.Моля се да греша.

23

бай Ристо

преди 4 години

До SichtpunktА през тва време твойта я оправят мигрантите, а?

22

Анонимен

преди 4 години

Не искат чужденци, но искат да лапат пари от войната и дори 0омбардират децата им. Това са днешните християни миряни наследници на ада.

21

Анонимен

преди 4 години

До El Turko: Ти по-добре *** коментирай за кАдъната, дето си хвърлила детето в реката, та чак и преводач й дали в съда!!