Снимка: Булфото
fallback

Четирима души са задържани във връзка със сбиването след футболната среща между „Локомотив - София“ и „Хебър Пазарджик“.

След като първоначално бяха задържани трима мъже, по-късно днес бе арестуван още един, съобщава от МВР.

Вчера, след футболна среща от Втора професионална лига между двата отбора, възникнаха груби нарушения на обществения ред. В самия край на мача, когато отборът на гостите изравни резултата и докато официалните лица изразяваха своята радост в ложата, към тях се насочиха привърженици на домакините.

Oще по темата
Кратките словесни пререкания са прераснали във физическа саморазправа, която от ложата се прехвърлила и извън стадиона. В сбиването се включили и други фенове на отбора домакин.

След подаден заявителски материал, във Второ РУ са предприети процесуално-следствени действия и по случая е образувано досъдебно производство. Продължават оперативно-издирвателните действия за установяване и на останалите участници в инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Щерю

преди 4 години

Задържали четирима за боя - и трима за латекс...

3

Анонимен

преди 4 години

Локо СФ ,доказа ,че е селско отборче със селташки привърженички!Мястото му е сред селските отборчета на Софийска област.

2

eve1

преди 4 години

Локо София е най-измисленият отбор в България.От години на мачовете му ходят по 100-тина човека не човече.Такива отбори са вредни за Бг първенството.Хебър е отбор с многобройна и вярна публика,трябва да се инвестира в такива отбори.

fallback