fallback

17 души са задържани при вчерашната акция срещу наркоразпространението в столицата. Претърсените адреси са десетки, а на тях освен дрога са открити и стотици хиляди левове.

Oще по темата
Групата е на пазара на наркотици у нас поне от година. Лидерът на бандата обаче все още не е ясен.

Наркобандата владеела предимно нощните заведения в София и в други големи градове. Част от членовете ѝ се занимавали с производство, а други – със зареждане на дилърите.

От обвинението съобщиха, че на 13 ноември е неутрализирана и друга престъпна група, която се е занимавала с трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Обвинени са трима души, а жертвите са проституирали както у нас, така и в страни от Европейския съюз като Италия и Германия.

Вижте повече в репортажа на Христиана Стефанова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Цецо

преди 4 години

Кашкавала

23

Доктор

преди 4 години

Как така още не е известен тарторът на групата ? Нима в полицията не употребяват "серума на истината" ?? Докога ще се правите на сестра Тереза , уважаеми полицаи ? Докога ще галите престъпниците като червяена буржоазия със специални права ?? Те НЯМАТ права !!! Права имат нормалните ,трудолюбиви и мирни граждани на родината ! Размърдайте си ръчичките , господа полицаи ! И мозъците също .

22

Пфф

преди 4 години

Държавната мафия, окошарва частната мафия, и то някаква жалко малка част от нея, която просто явно в някой сектор им е влязла в конкуренция - най-вероятно наркоразпространение. Всеки знае цигарите и наркотиците кой ги държи в Бантустан и да не пипа там... Още бай Тошо ги научи сегашните му протежета на врътките с каптагона и т.н. а имайки предвид че ДС школата никога не е спирала да управлява, резултатите са очевидни. Спрямо 90-те години сигурно бума на дрогата е с 10 милиона процента нагоре...

fallback