fallback

Още петима души са задържани тази сутрин за непристойни действия по време на футболната среща между националните отбори на България и Англия. Те са задържани в Първо РУ.

Oще по темата
Предстоят допълнителни действия за издирването и задържането и на други участници с подобно поведение.

Обект на търсене и отвеждане в районното управление са още 5-ма, с което общият брой на установените до момента става 16, уточняват от МВР.

От началото на годината при провеждане на футболни срещи на територията на София са задържани общо 78 души.

Спрямо 48 от тях са наложени принудителни административни мерки, като 31 са със забрана за посещение на спортни мероприятия за срок от 2 години и 1 000 лева глоба.

Деветима имат наложена забрана за 1 година и 1 000 лева глоба, 1 е с 2-годишна забрана и санкция от 60 часа общественополезен труд, 1 - с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия за срок от 3 месеца.

Шестима от задържаните са оправдани от съда. Спрямо 29 са образувани бързи производства за притежание на наркотици, а спрямо 1 има образувано досъдебно производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

смешна държава

преди 4 години

Интересно по кой закон ще ги осъдят за издаване на маймунски звуци?! Колкото до нацисткия поздрав, в dsport има снимка на кралица Елизабет която поздавява по нацистки като малка. Ще предприеме ли прокуратурата мерки по задържането на кралицата?

15

Анонимен

преди 4 години

Да им отрежат минимум по една ръка. После да им избодът по едно око. За капак да им откъснат и по едно ухо и задължително да ги жигосат с главна буква Р на челото. И да се приеме закон, кой къде ги види да е длъжен да ги заменя с големи камъни. Протокол от събитието да се публикува по медиите и на извършителя да се дава грамота " Антирасист" първа степен и кариерен ръст в шпионите на ФИФА

14

Иво

преди 4 години

Скоро ще ги пуснат да си харчат паритедето им дадаха

fallback