16

смешна държава

преди 4 години

Интересно по кой закон ще ги осъдят за издаване на маймунски звуци?! Колкото до нацисткия поздрав, в dsport има снимка на кралица Елизабет която поздавява по нацистки като малка. Ще предприеме ли прокуратурата мерки по задържането на кралицата?

15

Анонимен

преди 4 години

Да им отрежат минимум по една ръка. После да им избодът по едно око. За капак да им откъснат и по едно ухо и задължително да ги жигосат с главна буква Р на челото. И да се приеме закон, кой къде ги види да е длъжен да ги заменя с големи камъни. Протокол от събитието да се публикува по медиите и на извършителя да се дава грамота " Антирасист" първа степен и кариерен ръст в шпионите на ФИФА

14

Иво

преди 4 години

Скоро ще ги пуснат да си харчат паритедето им дадаха

13

Медуза с ланец

преди 4 години

Да ги арестуват всички, да им забранят да помиришат стадион поне за 50 години и да извадят България и българските отбори от всички европейски турнири поне за 10 години. Никакъв компромис с тези празноглави неонацита, които и името си не могат да напишат правилно. Левски би се срамувал от такива пещерняци.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАнглия въоще не ми я хвали. Там ако пакистанец изнасили децата ти и ти се оплачеш теб те арестуват за расизъм.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега да кажат кой и по колко им плати за проявата,че ги инструктира за знаци и жестове расистки след кат такива в света са неизвестни,а островитяните предварително известиха както за брекзита,че тези знаци и жестове са им известни понеже били империя владетел по континенти,океани и морета,че подложили в колониално робство кат такива от средните векове до неотдавна различни раси,ако не всички,че разбирали от жестикулиране и подражание за величие според тяхно мнение,коет е само за велики кат за...

10

Анонимен

преди 4 години

И защо арестуват хора при условие че няма извършено престъпление?Пълен комунизъм!

9

Анонимен

преди 4 години

Какво ще правим с тези, които отричат фашизма в България до 1944 година? Много партии и политици подкрепят и оневиняват монархо-фашисткия режим в България. Те са истинските виновни и подстрекатели.

8

Анонимен

преди 4 години

Задържани за расизъм, обвинени в хулигански прояви.Това е по темата и по българското законодателство. Дори и в Англия, не ще се намери уважаващ съдия, който да приеме тези прояви за расизъм. Остава въпроса кому е нужно, да се подменя квалификацията на определени прояви под расизъм.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия същите Борисов ги използва в контрапротеста за защита на марионетката си Гешев.Вижте снимките. Лицата са същите.

6

Анонимен

преди 4 години

А милиционерите на Тиквата защо не ги прибраха още на стадиона?

5

Анонимен

преди 4 години

Кога ще арестуват криптофашистите в политическите партии и властта?Англия постави един висок стандарт и дали партиите, властта и кандидатите за постове отговарят на него?

4

Анонимен

преди 4 години

Цирка в България е пълен.Цирковите актьори стават все по-добри.Всичко се знае от първо РПУ,но нищо не се орави,както винаги.По-лесно е да се седи на бюрото и да се води фалшива статистика и отчет!!!Няма оправия и всичко ще си върви по старому,както е било досега!!!Не се съмнявайте в това!!!

3

Анонимен

преди 4 години

бочко банкярски , защо тези твои подръжници ,наречени расисти не ги арестува пред съдебната палата в подкрепа на Гешев ?

2

Анонимен

преди 4 години

И утре пак ще са на мач.

1

Анонимен

преди 4 години

От задържане и ...освобождаване -каква полза ?!?Защо не ги изпратите посланници в ...Сибир ?!