Снимки: Reuters
fallback

"Не бъди твърдоглав, не бъди глупак", написа Доналд Тръмп в писмо към президента на Турция след като страната му нападна Северна Сирия. Естествено, Ердоган не запази мълчание относно резкия език на писмото. По думите му, "то е скъсало с политическата и дипломатическа любезност".

Пред журналисти турският президент заяви, че "никога няма да забрави липсата на уважение".

"В момента това не ни е приоритет. Но когато правилното време дойде, ще се разбере, че сме предприели нужните мерки", допълни още Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 4 години

Аскера сега ще се прЕгрупират по гей- двойки и като тръгне в атака с дирниците напред, ши помете и американци и рашани, барабар с Асад. До Египет не му мърда настъплението, и до Китай на Восток! Давай ердуане, *** е с тебе...морално, може и вазелина да доставяме на храбрия аскер!

70

Анонимен

преди 4 години

Ердоган обиден!Ха,ха,ха!Кой е Ердоган и Турция?Кой еТръмп и САЩ?Ердоган да е доволен ,че все още не валят крилати ракети над Анадола,но както е тръгнало и това ще стане!След като се опъва за ядрените бомби в Инджирлик ,янките може и да ги взривят!Кодовете са при Тръмп,а бомбите при Ердоган!Ха,ха,ха!

69

FAKE NEWS

преди 4 години

Явно пак сте копирали кой знае от кой сайт пак , както всеки денВ чуждите медии пише че не е ясно дали целенасочено е било изпратено Писмото от Белия дом

fallback