fallback

Освен Борислав Михайлов и вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев ще хвърли оставка, съобщават от 24 часа. Той ще призове колегите си да гласуват за извънреден конгрес през януари или февруари.

Фурнаджиев се смята за фаворит за и.д. президент, като имаше вариант да бъде накаран да изпълни мандата на Борислав Михайлов.

При положение, че той откаже да е временен президент до конгреса, тогава всичко се поема от Михаил Касабов.

Фурнаджиев обаче е категоричен, че трябва да има ново общо събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

Този да сложим онзи или трети.Това не е концерт по желание. Публиката не разбрахте ли, какво точно се случи. На високо ниво спретнаха манипулация, която удари не само тези които виждате в телевизора, а и хилядите, за които това е любов, начин на живот, работа, бизнес, бъдещи надежди и мечти.И няма един начин да бъдат поне малко защитени от тази несправедливост. Все пак вероятно съюз, ще има, но в управлението му ще останат дебело кожи и безгръбначни печалбари.

10

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да отвлечем Стилиян Петров, да щурмуваме централата на БФС и да го заключим в кабинета на Перуката. Мартин Петров, Бербатов и Лазаров треньори на офанзивата, Мариян Христов, Росен Кирилов, Ивайло Петков- полузащита и защита. Иванков и Здравков- треньори на вратарите.

9

ШибиРиби

преди 4 години

Стига конгреси стига януарски парлами само се надяват да отмине шума и да се прегрупират за конгреса. Слагайте Мая Манолова от утре да води БФС даваеба в печурките софийски

fallback