Снимка: Булфото
fallback

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма да подава оставка, съобщава БНР.

Oще по темата
Както е известно, оставката на боса на родния футбол беше поискана тази сутрин от премиера на страната Бойко Борисов.

На базата в Бояна медийният директор на съюза Христо Запрянов разясни, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа, Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

Всичко за кризата в българския футбол след загубата от Англия четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 4 години

До Радослав 97Умеен, ами дай първо да впрегнем коня след каруцата - да сер...м върху хората половин век, да ги върнем в каменната ера и после да речем - ама това, социализмът беше недоносче.И след съсипани три поколения - оцелели благодарение на мимикрия (по-нисък от тревата, по-тих от водата), страх (преклонена главица сабя не сече), мизерия (всички сме равни) и изпрани мозъци - партийците са най-равни от всички, някои все пак оцеляха и останаха тук; такива като теб съсипват малкото останали.

97

той

преди 4 години

Кой ще се опъне на Бойко?Като каже 'оставка' ,това значи оставка. Поредния правилен ,но закъснял ход на премиера.И субсидийте намали на един лев.Сега ,ако и ДДС на храните,лекарствата,горивото и книгите намали,ще гласувам за него.

96

Анонимен

преди 4 години

Радослав критикувайте го за това което си написал , но за БФС някой пише ,че не му е подчинен и няма правомощия за смяна на Михайлов.И без да го защитавам ,кой друг поиска танка категорично оставката на Б. Михайлов?Подаде ли оставка Боби?

fallback