Снимка: Булфото, архив
fallback

Задържан е заподозряният за убийството на фелдшера в тополовградското село Орешник, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на МВР.

Oще по темата
Основният заподозрян е бившият рейнджър във Френския чуждестранен легион Иван Пачелиев - Димончето, на 37 години.

За успешния край на акцията с участието на жандармерия, СОБТ, служители на ОД на МВР - Хасково, на "Гранична полиция" и Института по психология на МВР съобщи на брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Неговото име нашумя през февруари миналата година, когато при опит да му бъде връчена призовка той първо се барикадира в дома си и след това стреля по полицаи. На следващия ден 20 февруари Пачелиев бе задържан при масирана полицейска акция с участието на групата "Кобра" и СОБТ, след което му бяха повдигнати обвинения за хулиганство и притежаване на незаконно оръжие. Той впоследствие бе освободен под гаранция от 5000 лева.

Както Dnes.bg съобщи, тази сутрин бе открит труп на мъж в здравната служба на село Орешник, община Тополовград. Полицията веднага пое разследването на убийството, а тялото е на 72-годишния фелдшер на селото.

Сигналът за трупа е бил подаден между 10,30 и 11 часа днес от кмета на населеното място Тодорка Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Emo

преди 4 години

До Полза за държаватаНе всеки безмозъчен примитив, пък би той и в легиона, може да бъде полезен за службите. Сиреч, акъла трябва да управлява десния палец, а не обратното. Пък и армията, даже и френската, а още по-малко легиона, не бъка от акъл.

6

шоп

преди 4 години

Тоя френски легион само луди бълва. И оня дето изпотрепа хората в Нови Искър и той от легиона беше.

5

иванов

преди 4 години

Рейнджъра е невинен .Полицаите са го нарочили от миналата година .А е заподозрян ... щото е ходил вчера при фелдшера за аспирин .

fallback