Снимка: Pixabay
fallback

Прокурорът от Върховна касационна прокуратура Васил Миков е бил намерен мъртъв в жилището си от член на семейството си, съобщава Прокуратурата.

Сигнал за самоубийство е постъпил на телефон 112 в 15.35 часа днес. По първоначални данни смъртта е настъпила след самопрострелване със законно притежаван пистолет.

В жилището се извършва оглед, като на място са изпратени прокурор и дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Димитрова от Силистр

преди 4 години

Ретроспективно Васил Миков трябва да се разследва като поръчител на убийството на прокурор Николай Колев. Същият заяви по БНТ , че Миков " и за селски пъдар не става , пък се кандидатира за главен прокурор" . След разстрела му седмици след това Миков веднага изкрещя, че Филчев е наредил убийството . Крадецът вика дръжте ..Отделно от това - подставените "взривове" , палежи и пр. бутафории с офиса на жена му . На кои криминални лица ги е поръчал ? Къде е колекциата му от пистолети ?

70

Хорейшо

преди 4 години

Проследете фактите и мотивите и те ще ви доведат до поръчителите и извършителите. Миков е имал два служебни пистолета, но балистична експертиза не е направена, защото е убит с трети. Имал е противоречия с ръководството, преживял е няколко атентата... А МВР и прокуратурата приключиха с разследването преди да е започнало. А сега кой е убиеца и защо всичко се потулва?

69

kirasirrav

преди 4 години

където се е местел като прокурор, жена му се е местела с него като нотариус, палели са и са взривявали офиса и, а той е бил в конфликт със Филчев основно; напоследък е работил във ВКС като експерт главно

fallback