71

Димитрова от Силистр

преди 4 години

Ретроспективно Васил Миков трябва да се разследва като поръчител на убийството на прокурор Николай Колев. Същият заяви по БНТ , че Миков " и за селски пъдар не става , пък се кандидатира за главен прокурор" . След разстрела му седмици след това Миков веднага изкрещя, че Филчев е наредил убийството . Крадецът вика дръжте ..Отделно от това - подставените "взривове" , палежи и пр. бутафории с офиса на жена му . На кои криминални лица ги е поръчал ? Къде е колекциата му от пистолети ?

70

Хорейшо

преди 4 години

Проследете фактите и мотивите и те ще ви доведат до поръчителите и извършителите. Миков е имал два служебни пистолета, но балистична експертиза не е направена, защото е убит с трети. Имал е противоречия с ръководството, преживял е няколко атентата... А МВР и прокуратурата приключиха с разследването преди да е започнало. А сега кой е убиеца и защо всичко се потулва?

69

kirasirrav

преди 4 години

където се е местел като прокурор, жена му се е местела с него като нотариус, палели са и са взривявали офиса и, а той е бил в конфликт със Филчев основно; напоследък е работил във ВКС като експерт главно

68

Ромо

преди 4 години

Един ненормалник беше. Некорумпиран бил ! Хайде де, а връзката му с Наско Атлантата от Добрич , с Киро Шарана ?

67

Анонимен

преди 4 години

Микоев е от Добрич.След като напусна прокуратурата и отиде във Варна в касационната прокуратура,хвърляха бомба или палеха офисът на жена му,който се намира срещу съдът! С Филчев се надпреварваха за главната прокуратура.Обвиняваше Филчев,че със сатър убил някаква служителка във винарна изба.Миков го издигна СДС.Беше некорумпиран прокурор,антикомунист.След като се издигна нямам информация за работата му.Самоубийство???

66

Анонимен

преди 4 години

Явно проблемите в прокуратурата са само/убийствени

65

Анонимен

преди 4 години

Обидил се на Тайпи за реформите в Турция.

64

Анонимен

преди 4 години

Застрелял се е при опит за неизбежна самоотбрана

63

Тато Боко

преди 4 години

Който не слуша му пращам ДС и те го оправят.

62

Анонимен

преди 4 години

не ми е познат

61

Стефчо

преди 4 години

Яката е бъркал в кацата с мед,и сега са го настъпили по малкия пръст хахахаа.....на всеко прасе му идва Коледа. Айде да провалчи крак за всички прокурори,адвокати и т.н подобна престъпна прослойка.....амин

60

българин

преди 4 години

До 64.. То хубаво Свети Петре.Амаааа.Да не се окаже.Че си от нашите " съдии" Щото ще се окаже на практика.Че и горе ще му се размине казана с катран!!!!-:)

59

Анонимен

преди 4 години

А " властта" българино.Можеш и да я контролираш и без да си в нея!-:) А именно гласувайки! А не в деня на изборите.Да ходиш и си копаеш лозето.Мислейки че и без теб ще " минат"! Ама Не.Сам се минаваш!-:) За това гласувай.А всички " задачки" лични после! За това се самоизбират ГЕРБ групировката на бозбоазина Банкянски с разпасан пояс вече 10 жалки за теб годинки! Излез и гласувай и ще е различно вече!-:) Лозето ще почака пред съдбата ти!!

58

бай х

преди 4 години

как не се самоуби един чиновник от агенция за обществени поръчки , митничар, катаджия, данъчен , кмет , областен управител , посланик , министър , депутат ....

57

Гешев

преди 4 години

Ясна е причината за смъртта. Миков е получил огризения на съвестта че не се е подписал за моето избиране и си е посегнал.

56

Анонимен

преди 4 години

Та значи.Лице което има законно оръжие в ръцете си.Попада в графа Ненадейна стрелба върху себе си или други хора! Имал го е да се пази с него.Но при различни обстоятелства.Е опасен сам за себе си уви! И почваме да гадаем вече.Психични или лични проблеми е имал този човек.Та да се гръмне здрав и прав? Или са му помогнали поради факта че знае твърде много? Това са само въпроси.Истинатс рядко излиза на яве! Каквото и да е.Вече го няма! Носете си новите дрехи! И далеч от властта!-:)

55

ало прокуратурата?

преди 4 години

В прокуратурата на Гешефта е така.

54

Дияна

преди 4 години

Самоуби се или го самоубиха?Мафията е обсебила държавата, вече всичко е възможно.

53

Анонимен

преди 4 години

Когато се самоубива човек е лично негово решение,методът и начинът не са толкова важни.Но понеже става дума за прокурор,важна е не причината за смърта,както са се постарали журналята да я изобразят с завиден художествен майсторлък,а е важен поводът.Както виждате в цялата статийка никой не се е и потрудил дори да изясни по точно кои държавни дела е бил работил юристът.Само не казвайте че е замесен с покриването на липсите в КТБ.

52

444

преди 4 години

Байко трябва да се махне незабавно.