Загиналият моторист. Снимка: Facebook
fallback

Моторист е загинал в катастрофа в Казичане, в която е участвала бившата национална състезателка в ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова. Именно Любомира замени в отбора Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство, но оцеля след скок от шестия етаж.

Трагичният инцидент е станал на 24 август, а групи на мотористи споделят поста на очернената майка във Facebook - Вили Чакърова-Палпурина.

"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрога със "златното момиче" на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче, и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот!

Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, кой е виновен ще реши съдът. Но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там!

За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

КопаКабана

преди 4 години

До 42В момента, в който този Васко е решил да заобикаля спрял автобус е направил нарушение, без каска, без защитни дрехи, 100 км/ч. Не виждам как може гимнастичката да има вина?

64

Бранимир

преди 4 години

Поуката от цялата история е, че ако караш като АУТИСТ, свършваш ей там, долу!Разумен човек няма да направи това, според мен...Ако всеки спазва правилата за движение по пътищата, няма да има такива последици!А не постоянно да се предупреждава, къде и кога има полиция и камери, че да се знае кога да се намали скоростта, за да не ви хванат!Карайте нормално, според правилата!

63

Жител на Казичене

преди 4 години

Защо обвинявате човек (какъвто и да е той и каквато и титла да има), защото е карал по път с предимство? Нима момичето е виновно за това че мотористът е карал с над 100 км/ч. при ограничение 50км/ч., без предпазителен шлем, без екипировка, без да спре на знак STOP, подминавайки спрял автобус, НЕ намалил на пешеходна пътека и още, и още. Дори и да е дъщерята на Папата, от истината не можете да избягате. Тя е била с предимство, той НЕ. Всичко останало са празни приказки.Съболезнования на близките.

fallback