Снимка: bgonair.bg
fallback

Отец Иван, който по-рано беше ранен, а негов помощник наръган с нож при нападение в приюта в Нови хан, отказа да бъде транспортиран в болница.
Oще по темата


Той е с прорезна рана на лявото ухо и на място главата му беше превързана от лекар.

35-годишният му служител, който е с прорезни рани в лявата част на гърба, беше приет в болница "Света Анна" в София без опасност за живота.

По-късно самият отец Иван разказа пред журналисти какво се е случило. Той стоял в двора заедно с майка и дете, когато влязъл бащата и започнал да заплашва жената. Заедно с помощника си опитали да я защитят.

"Влиза един младеж разярен отвънка и тя като видя взе да пищи. Той ѝ се е обаждал по телефона и ѝ е казвал, че ще дойде и ще вземе детето и нея ще я заколи", разказа Отец Иван.

"Милен Христов Илиев е бащата на детето. И ако ми се случи нещо на мен и на сина ми, трябва да търсите него. Но се надявам и се моля държавата най-сетне да ми помогне", каза на свой ред майката пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Агент на БХК ще да е този пияница. Те нали публично заклеймиха отец Иван защото не се вписвал в представите им за либераст.

fallback