Снимка: Reuters
fallback

Оказа се, че Алексей Навални наистина има алергия, за която не знае. Руската държавна болница проведе токсикологичен тест на опозиционера, а резултатите не показали следи от отравяне в организма му, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

Oще по темата

Навални беше осъден на 30 дни затвор миналата седмица заради призив за участие в неразрешен опозиционен протест. В неделя той беше приет в болница, а в понеделник беше изписан. Той, както и неговата лична лекарка и неговата адвокатка твърдяха, че е бил отровен.

Пробите от Навални за изследване са били доставени на 29 юли от 64-та градска болница в главната химикотоксикологична лаборатория на Московския градски научноизследователски институт "Склифосовски".

Лабораторията там е специализирана и разполага с широка палитра от възможности, за да констатира дали в организма има необичайни субстанции. Резултатите от изследванията са показали, че вещества, предизвикващи отравяне, не са били открити в пробите от Навални, съобщи за ТАСС главният лекар на института Алексей Токарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Ей, успокоих се, мислех че тоя ще стане президент, ама то се оказа че страда от "ишиас" и се изприщва.

26

Анонимен

преди 4 години

Ей, успокоих се.Все си мислех, че този сатрап Путин ще го ликвидира, но сега съм спокоен.

25

УМЕН

преди 4 години

"ИЗОБЩО НЯМА ДА Е ПЪРВИЯ УБИТ ОТ РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!"Дано ти да си последната жертва на глупостта в България

fallback