Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

Хиляди излязоха на протест срещу наследника на Тереза Мей в Лондон тази вечер. В центъра на протеста имаше двуетажен старинен автобус, където несъгласни с политиката на Джонсън правеха изявления, предаде БНТ.

Oще по темата


"Тук съм за да протестирам срещу политиките на Борис Джонсън", заяви Анди Ънгър, лондонски университетски професор. „Навлязохме в политическа епоха, в която фактите нямат значение и Джонсън изключително успешно използва това“, каза още професорът.

Протестът беше подкрепен от различни граждански организации, включително движението „Моментум“, което е тясно свързано с Лейбъристката партия - главната опозиционна сила в британския парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Уикипедия

преди 4 години

Интересно е че на чужди езици в Уикипедия пише че пра дядо му е бил външен Министър на Османска Империя през 1919 г. тоест има турски корени а на български че бил Журналист ..........хахаха.......на български явно е някаква Шега , изглежда че на български всичко в Уикипедия е FAKE NEWS

13

Анонимен

преди 4 години

Как е вьзможно ингилизите да са гласували за ахмед след като ахмед ги мрази като нация! А ахмед ще направи така че да ги закопае за век и веков.

12

Анонимен

преди 4 години

Великобрекзитания има поданици, не граждани.

fallback