Снимка: Архив, Булфото
fallback

36-годишен мъж е обявен за общодържавно издирване, след като е осуетил полицейска проверка в землището на село Соколино край Момчилград, съобщиха от полицията в Кърджали.

Около 21,30 часа снощи в хода на полицейска операция мъжът се качил в колата си и избягал.

По-късно лекият автомобил "Сузуки" бил намерен в района на село Балабаново.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Подигравайте се! Много *** народ. После ще ревете от полицейско насилие. Заради такива ще ни слагат пранги докато даваме проба за алкохол или ни проверяват документите. В САЩ просто щяха да го отстрелят. Тук не даваме косъм да падне от главите на шмекерите. Не знам какво очаквате от полицайте? Явно да са извънземни. Особенно след Чората и Чакъра. Сигурно тези дето тук се присмивате можете да пробягате 5км без да получите инфаркт? И сте много добри в това което вършите. Е, ако е полезно.

12

Анонимен

преди 4 години

И сега като се почнат едни дронове, тремокамери, барети, кобри, хамъри......... и така къде 203 месеца. Ходене по горите с кучета, идирване....... И накрая, пича ще се гръмне с двуцевката в гърба и ще се почнат едни брифинги, едни разбори и сводки, едно награждаване на участниците в издирването. МалУумният министър ще пее победни сонати във възхвала! Може и Веско Маринов нещо да изпее, дори. Айде, чао, че отивам за пуканки и сядам да гледам сагата!Нашата полиция ни пази! Ура!

11

Анонимен

преди 4 години

Като дивите селяни други няма.

fallback