Снимка: БТА
fallback

Демилитаризираната зона, разделяща двете Кореи, беше затворена за туристи от севернокорейска страна, подхранвайки спекулациите за възможно едновременно посещение на лидера на Корейската народнодемократична република Ким Чен-ун и на президента на САЩ Доналд Тръмп, предаде Франс прес.

"Демилитаризираната зона беше затворена за туристи", съобщи агенция Корьо турс, основната туристическа агенция, организираща посещения на чуждестранни посетители.

В момента Доналд Тръмп се намира на посещение в Южна Корея. Той покани Ким да се срещне с него за символично ръкостискане на разделителната линия, но засега не е известен отговорът на Пхенян, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

В Южна Корея ,толкова много обичат американците ,че с нетърпение очакват да се премахне границата и да се съюзът двете братски държави,за да изритат американците от там.

11

Анонимен

преди 4 години

Президента си е Е ДОМА в Корея, посрещат го като Месия, угаждат му и т.н Е го и дебелия комунист чете Туитър, та се кине, вчера Тръмп написа че ще е на границата и тоя бусек кандиса БЕЗ НИКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОКАНА! ФАКТ

10

Анонимен

преди 4 години

Да внимава да не се срещне с някоя ракета вместо с Ким.Щото тази граница е най-строго охраняваната.Не е като нашата.Цели стада "***" преминават срещу заплащане разбира се.

fallback