Снимка: Булфото
fallback

Легендарният треньор и почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев направи поредното си любопитно изказване. Пред “Телеграф” Пенета коментира завръщането на националния отбор след четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година.

Легендарният треньор видял от автобуса еуфорията в столицата, но явно не подозирал, че на националния стадион е организирано посрещане. Затова той поискал да го оставят на спирка “Плиска" на "Цариградско шосе", защото живее наблизо и да се прибере по-бързо.

"Бях тръгнал да се прибирам. Тъкмо направих няколко крачки и ме извикаха да продължим към стадиона, където трябваше да ни наградят. Трибуните - пълни, скандират имената ни, беше невероятно изживяване, което остава завинаги", разказа Пената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

ХХ

преди 4 години

До 334 - Може би е полезно да знаеш,че Д.Пенев е и един от най изявените български футболисти.Друго не знам дали разбира,но тази игра му е ясна,както на малко хора в България.От тези които му редяха отбора,кой го задмина като треньор?

30

ШибиРиби

преди 4 години

Треньор е Луис ван гаал. Шутове на големи звезди навреме за да подреди отбор и да намери млади играчи. Пената не ги е търсил нито играчите са го намерили. Оказаха се случайно заедно и в момента в който остаряха нямаше кой да поеме щафетата. Какъв треньор какви лъвове. *** с късмет

29

Горан

преди 4 години

А, за Трифон Иванов, не искам да слушам лоши работи! Туньо е комай единствен от българските национали за които наредиха песен! И, то не наши... А, и за Божинов наредиха, ама подигравателна... Един от най-сърцатите защитници във футбола въобще! Английските медии го нарекоха "човекът вълк", но не с цел да му се подиграят, а да го почетат!

fallback