Снимка: BulFoto архив

Рецидивист с 20 присъди получи 3 години затвор заради побой и опит за грабеж на възрастен мъж от Добричкото село Победа, съобщиха от полицията в града.

Още по темата

Босът на ало измамниците: От дете лъже пенсионери, 3 пъти лежал в затвора

Преди един месец 83-годишният дядо е взел пенсията си и решил да се почерпи в местната кръчма. Ловкият измамник е издебнал възрастния човек и го повалил на земята с цел да му отнеме пенсията на стойност 358 лева.

Хора от селото чули виковете за помощ и дошли веднага на местопрестъплението, заловявайки 44-годишния рецидивист. Въпреки гражданския арест, престъпникът е успял да избяга.

Все пак полицията е успяла да залови криминално проявения и така се е стигнало до осъдителната присъда. 44-годишният мъж ще търпи наложеното му наказание при първоначален строг затворнически режим.

Постановеният от Окръжния съд съдебен акт е окончателен и има последиците на влязла в сила присъда.

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя не е измамник, драги ми журналисти-рецидивисти, ами е "грабител" ама вие от къде да знаете...
За съдиите-рецидивисти изобщо няма какво да кажа. С 20 присъди, посегнал е на човек, като е застрашил задравето и живота му и само 3 години, от които ще лежи 1 и то при много лек режим.......

9

а

преди 1 седмица

разстрел. "с 20 присъди". След 5-тата (е щедър съм днес). Трябват жестоки наказания за престъпления срещу беззащитни хора - възрастни, с психически проблеми и т.н. Крайно време е такива *** да бъдат избивани чрез смъртно наказание.

8

Анонимен

преди 1 седмица

20 присъди?!? Ами че той така може да стигне и до 40!!! И преди всяка от тях ще има пребит дядо, човек, изнасилено момиче(може би дъщеря ти)? Това наистина е добра идея.Третата присъда до живот.Завинаги отстранен от обществото, в което ние се опитваме да живеем като човеци, за Бога!