10

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е измамник, драги ми журналисти-рецидивисти, ами е "грабител" ама вие от къде да знаете... За съдиите-рецидивисти изобщо няма какво да кажа. С 20 присъди, посегнал е на човек, като е застрашил задравето и живота му и само 3 години, от които ще лежи 1 и то при много лек режим.......

9

а

преди 4 години

разстрел. "с 20 присъди". След 5-тата (е щедър съм днес). Трябват жестоки наказания за престъпления срещу беззащитни хора - възрастни, с психически проблеми и т.н. Крайно време е такива *** да бъдат избивани чрез смъртно наказание.

8

Анонимен

преди 4 години

20 присъди?!? Ами че той така може да стигне и до 40!!! И преди всяка от тях ще има пребит дядо, човек, изнасилено момиче(може би дъщеря ти)? Това наистина е добра идея.Третата присъда до живот.Завинаги отстранен от обществото, в което ние се опитваме да живеем като човеци, за Бога!

7

БПФ

преди 4 години

За тия лежането по затворите не е никакво наказание - а курорт !!! Там ги хранят, обличат, на топло са, а куп "правозащитници" ревностно ги обгрижват. Единствените адекватни наказания са смърт и тежък каторжен труд. Да работят в мините на 10 часови смени, при трето престъпление - каторгата да е доживотна !!! Ако някой "правозащитник" се разпищи - в мината с *** !!!

6

БПФ

преди 4 години

Простата сметка показва, че това същество е получавало нова присъда на всеки 1.3 години - интересно какви точно "присъди" са били тия? Първият изказал се дава единственото адекватно решение - третата присъда де е и ПОСЛЕДНА !!! Докога шепа *** ще ни тероризират безнаказано, защото някакви мерзавци в тоги отново и отново ги пускат на свобода със "символични" присъди? Май е време да си разчистим сметките със садии и прокурори !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Един гласоподавател на ГЕРБ по-малко.

4

Анонимен

преди 4 години

Предложение: Защо направо не го вкарат в обезпаразитителя с аромат на праскова?

3

Анонимен

преди 4 години

От правилегированите ще да е ! От закриляните . Ако българин беше пребил правилегирован гражданин ,от закриляните ,щяха да му лепнат ,опит за убииство ,грабеж , изключителна жестокост ,цинизъм ,тежка телесна повреда и т.н.

2

Чип

преди 4 години

Голям смелчага тоя-пребил дядо. И с 20 присъди, нека позная- от тия с целогодишния тен.

1

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ

преди 4 години

ЩЕ АКТУАЛИЗИРАТ ЗАКОНИТЕ У НАС, ЗА ДА БЪДАТ ТЕ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ В СТРАНАТА НИ ???След третата присъда, ако извърши четвърто подобно престъпление, остава в затвора до живот! Не да "лежи", а ще работи, защото ще получава толкова храна, отопление, лекарства, дрехи и други необходими неща, колкото си изработи!Ако действаше такъв закон, престъпленията щяха да са с минимум 80% по-малко!Един и същи етнос върши едни и същи дивотии и пречи на нормалните хора да живеят и работят спокойно!