Снимка: Pixabay
fallback

Пациент на горнооряховската болница си е тръгнал по собствена инициатива от болничното заведение и е откраднал кабел на апаратура на стойност 500 лв., съобщи полицията в града. Фрапиращата случка е станала в неделя привечер.

Oще по темата

Хирург открадна хероина, погълнат от негов пациент

По данни на персонала 69-годишния пациент от железничарския град е напуснал болницата, без да бъде изписан и е откраднал специализиран кабел от медицинска апаратура.

След намесата на полицията мъжът е бил установен, а кабела върнат в болницата. По случая е образувана преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 2

преди 4 години

"типичен българин" като теб със сигурност

7

ааа не

преди 4 години

До ПоляТова е само от миналата година до сега!А другото време!?Ще ти дам бонус-в частен разговор е казал,че има повече пари от Сорос,който има около 10 млрд!Колко има нашия финансов гений,ти как мислиш!?

6

зед

преди 4 години

Цитираната цена от 500 лева в статията най-вероятно е цената на нов, работещ кабел, сертифициран за работа в лечебно заведение. Дядото сигурно го е взел или щото е клептоман, или има навика да забърсва де що може, или да си връзва доматите с този кабел. Да се смята че крадеца ще може да получи 500 лева за кабела е абсурд.Като си купите телевизор за 1000 лева в магазина и ви го откраднат, едва ли ще го продадат за повече от 200, освен дето са ви счупили и вратата, а то не се брои.....

fallback