Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Съпругата на Ветко Арабаджиев – Маринела, ще бъде екстрадирана в България днес. В началото на месеца от Испания беше върнат и съпругът ѝ Ветко.

Oще по темата

В момента тя се намира в Испания. Специализираната акция срещу Арабаджиеви беше в края на август, припомня Bulgaria ON AIR.

При претърсването на хотел "Маринела" бяха открити 10 млн. лева. Издирваха бизнесмените с европейска заповед за арест и червена бюлетина на Интерпол.

Двамата са обвинени задочно от Специализираната прокуратура за участие в организирана престъпна група за пране на пари и данъчни престъпления.

В началото на месеца в България под конвой беше върнат и Ветко Арабаджиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 години

Време е мутрите дето много им липсва България да спрат да ни срамят в чужбина да ги върнат и да си проповядват патриотизма в българския пандел който също е в България все пак що толкова не го харесват, дали не е защото там няма кой да ги пази или защото половината хора вътре са вкарани несправедливо по тяхна заповед и сега идва за тях човешката любов.

15

Гнусна

преди 4 години

... затвор

14

до 12

преди 4 години

Абе Маджо и Маргините няма как да ги дочакаме.Шофьорчето на първия в момента е Министър на МВР-то,а пък шофьорчето на вторите го раздава премиерче от десетина години.

fallback