Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Появи се видео, което е запечатало скандала между нападателя на Берое Мартин Камбуров и полицаите от "Общинска полиция" в Пловдив, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мартин Камбуров с обвинение, унищожил скоби за репатриране

Футболистът има повдигнато обвинение за повреждане на чуждо имущество, както и за непристойно поведение, нарушаващо обществения ред.

Той бе задържан за 24 часа, след като влязъл в пререкания с полицаи заради неправилно паркиране. По-късно бе освободен под гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

футболиста мани го, но в нормална държава шефа на полицията би бил отстранен за такава милиционерска изцепка да арестува някой за това че снима с телефон подобен инцидент

8

Анонимен

преди 4 години

Че си заслужава глобата е факт, но полицая също е длъжен да се легитимира. Забелязвам че много български полицаи са абсолютно некомпетентни и глупави. Не могат да разберат че щом заемат такава длъжност ще ги снимат и ще им искат идентификации. Човекът снимал клипа не е агресивен според това което гледах а полицая плашеше с белезниците без да има никаква необходимост. Ако бяха роми, щеше да се наака на секундата но нали "престъпника" е българин - айде да приложим "закона" в пълната си сила.

7

...

преди 4 години

Цър.вул.

fallback