9

Анонимен

преди 4 години

футболиста мани го, но в нормална държава шефа на полицията би бил отстранен за такава милиционерска изцепка да арестува някой за това че снима с телефон подобен инцидент

8

Анонимен

преди 4 години

Че си заслужава глобата е факт, но полицая също е длъжен да се легитимира. Забелязвам че много български полицаи са абсолютно некомпетентни и глупави. Не могат да разберат че щом заемат такава длъжност ще ги снимат и ще им искат идентификации. Човекът снимал клипа не е агресивен според това което гледах а полицая плашеше с белезниците без да има никаква необходимост. Ако бяха роми, щеше да се наака на секундата но нали "престъпника" е българин - айде да приложим "закона" в пълната си сила.

7

...

преди 4 години

Цър.вул.

6

Влад

преди 4 години

Просто един ***...стана за смях заради една глобичка... ама що пък точно на него - големият ритнитопковец...

5

и не трийте ей

преди 4 години

кво кат е футболист бе, нагляр, ясен е. Почнал е да парадира с ***. А народа с *** манталитет взели да го защитавст. Иначе таз отворенста като не може да мине някуде с детска количка бучи че няма полижия и държава да си върши работата. Ето вършат си я хората.

4

Пъзел

преди 4 години

"...сам ва снимал ли" :) rural rods

3

аЗ

преди 4 години

Кой е този сулю нарочен футболист, моля да ми обясните! Пуснах търсачките, но в Европейски отбор, нямат инфо!

2

eve1

преди 4 години

Камбуров е лигоч и трябва да си понесе наказанието с цялата сила на закона.Известните личности трябва да са за пример а не да се държат като пияни ***.

1

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо ги имаме за господ тези футболистчета. Единственото което умеят е да ритат топка..