Архив: Булфото
fallback

Новото име в треньорския щаб на Кубрат Пулев - Мемо Ередия, потвърди официално, че е започнал работа с българина. Ередия е кондиционен специалист с огромно реноме в света на бокса.

Именно той е с огромна заслуга за знаменитата победа на Хуан Мануел Маркес над Мани Пакиао. Ередия е работил с още много големи имена, а сега е уверен, че ще подготви Пулев за мечтания мач с Антъни Джошуа.

"Потвърдено е, че ще работя с Кубрат. Той е страхотен човек и ще го подготвя по най-добрия начин за срещата му с Антъни Джошуа", заяви Ередия пред BoxingScene.com, пише Gol.bg.

Специалистът е подготвял много топ боксьори, но най-известен е с работата си с бъдещата звезда от Зала на славата Хуан Мануел Маркес, когото изведе до победата с нокаут над Мани Пакияо в 4-ия им сблъсък.

Още за спорт четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Jessy James

преди 4 години

Мачът Джошуа vs Пулев вече е даговорен и планиран з 1.02.2040 год. 🖕😁

16

Jessy James

преди 4 години

Какво толкова го превъзнасяте тоя, този е един наивен чалгар и е доста простичък. В БГ всеки по известен л***н***р с малко пари задължително е прекарал 3-4 фолк-чалгарки и се взема на много сериозно. Посредствен боксьор, точкьор, няма да се запомни защото не е атрактивен, предстоят му 2 мача най много, след това кариерата му на боксьор тръгва право надолу.

15

Иван

преди 4 години

Много сте жалки предатели Вие до къде стигнахте и какво направихте

fallback