Снимка: Pixabay
fallback

Американското правителство смекчи някои ограничения, наложени на китайската компания Huawei, предаде Ройтерс.

Oще по темата

Google реже достъпа на Huawei до Android

Търговското министерство на САЩ създаде временен общ лиценз, с който възстановява възможността на Huawei да поддържа съществуващите мрежи и да предоставя актуализации на софтуера на съществуващите мобилни устройства на компанията, пише БТА.

Лицензът, който ще е в сила 90 дни, смекчава ограниченията, наложени на Huawei от САЩ за купуване на американски стоки, за да се помогне на съществуващите клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 4 години

Ползвам Самсунг,но марката на апарата не е толкова важна.Важен ми е надеждният андроид и другите услуги на Гугъл.Хуавей не бих взел точно поради неясното положение с ОС-то,облака,картите и тн.Който иска да,загърбва Гугъл и да се сближава с новото китайско ОС,аз не бих

37

Bai

преди 4 години

Тръмп е велик -помислил е и за нас бедните потребители с това решение ще посвали малко цените на- хаулеи да може да си купим и ние по някои смартфон от фирмата пьк после като се уточнят пак ще си дойдем на старото

36

Deutschland

преди 4 години

Тръмп е луд и опасен за света. Не го касаят никакви международни договори. Иска да прави търговия от позицията на силата, чрез изнудване, заплахи и извиване на ръце. Затри съюзи изграждани с десетилетия. Изкара сащ от договора за ядрени ракети, подписан преди 30г. от Рейгън и Горбачов с визията да живеем в свят без опасност от ядрен апокалипсис. Изкара сащ от сделката с Иран. Иска да навреди на Европа, да смаже Китай. Благодарение на оранжевия дъртaк, сега света е много по-несигурно място.

fallback