Снимка: Reuters
fallback

Предисторията на „Игра на тронове“ носи заглавието „Кървава луна“ (‘Bloodmoon’), съобщава Daily Mail. Снимките за новия сериал вече са започнали.

„Кървава луна“ ще следва историята на децата на гората, създаването на първите бродници и на „Стената“ след това. Това е 5 000 години преди събитията от „Игра на тронове“.

Беше потвърдено, че актрисата Наоми Уотс ще заема главата роля в сериала. Тя ще играе „харизматична аристократка, пазеща тъмна тайна“, но детайлите около ролята ѝ остават тайна.

Авторът на книгите Джордж Р. Р. Мартин категорично заяви, че никой от актьорите, взели участие в оригиналния сериал, няма да присъстват в предисторията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Тръц

преди 4 години

Чакахме 2 години и какво видяхме? Драконите ги направиха абсолютни залухари в трети и четвърти епизод, рееха се като пеперудки и се сблъскаха, после никой не видя флотилията кораби, пуделче да беше щеше да ги види.. И изведнъж Дрогон и малоумната така побесняха че никакво оръжие не можеше да ги уцели. Сценаристите се наакаха.

31

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedТо и LotR нямаше да се събере на по малко от 10 филма ама и три стигнаха ... макар че са от по-дългите.

30

Анонимен

преди 4 години

До KromРазликата е, че Мартин пише книгите от 30 години има сигурно още 15 книги, който не са издадени, но ще съчетае нещо.

fallback